maanantai 27. huhtikuuta 2009

Arch Red Guest Server v2.6 valmistumassa

Arch Redin vierailijapalvelin eli Arch Red Guest Server päivittyy piakkoin versioon 2.6. Tuleva versio sisältää uusia ominaisuuksia sekä nipun parannuksia, joista suurin osa on tullut asiakkailta.Muutamia esimerkkejä ovat:
  • Vieralijatunnusten tulostaminen PDF-etiketeiksi esimerkiksi tarroja ja nimilappuja varten
  • Täysi tuki suomalaiselle ja maailmanlaajuiselle merkistölle. Ei enää ääkkösongelmia.
  • Lukuisia parannuksia käyttöliittymään.
  • Enemmän konfigurointi- ja kontrollimahdollisuuksia ylläpitäjille.
PDF-etikettien tulostaminen on hyödyllinen käytettäessä vierailijapalvelinta yhdistettynä vieraiden rekisteröinti- ja verkkotunnistuspalveluna. PDF-etikettien koko, niille tulostettava logo ja lisäteksti esimerkiksi käyttölupaehdoista ovat vapaasti valittavissa.

PDF-etikettien tulostus on myöskin uusi sovellus uudesta rajapinnasta, joka mahdollistaa vieralijoiden tietojen toimittamisen lukuisilla eri tavoilla, kuten tulosteina, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Vieralijoiden, isäntien ja tapahtumien nimet voivat olla millä kielellä tahansa, eli ä:n pisteet, aksentit tai vaikkapa kanji-merkit eivät enää tuota ongelmia. Tiedot voidaan tulostaa tai lähettää sähköpostilla riippumatta siitä tulivatko vieraat Suomesta tai vaikka Japanista. Tällä voidaan antaa hyvä säväys vieraille ja päästä näin parempaan asiakastyytyväisyyteen.

Käyttöliittymä on parannettu asiakkaiden palautteen perusteella, ja vierailijoiden luontitapahtuman sujuvuuteen on kiinnitetty erityisesti huomiota.

Ylläpitäjille uusi versio tarjoaa lisää konfiguraatiomahdollisuuksia vierailijatunnusten luonnin kontrollointiin. Asennusohjelmaa on myöskin parannettu.

Lisää tietoja uudesta versiosta sekä uudet demo-palvelimet tulevat saataville lähipäivinä.

Ei kommentteja: