maanantai 29. huhtikuuta 2013

Australialainen RADIUS- ja suomalainen Internet-insinööriosaaminen yhteen

Tamperelainen Internet-ratkaisutoimittaja Arch Red Oy laajentaa toimintaansa ostamalla australialaisen ohjelmistoyrityksen Open System Consultants Pty Ltd:n (OSC). OSC:n päätuote Radiator RADIUS on markkinoiden monipuolisin Radius-palvelinohjelmisto, johon perustuu laaja portfolio langattomia verkkoja (WLAN, 3G, 4G) yhdistäviä käyttäjätunnistusratkaisuja. Arch Red on tuottanut näitä ratkaisuja operaattori- ja yritysasiakkailleen yhteistyössä OSC:n kanssa jo useiden vuosien ajan.

Yrityskaupan myötä Arch Redille avautuu OSC:n kymmenien aktiivisten jälleenmyyjien verkosto lähes 50 maahan sekä suorat asiakaskontaktit kymmeniin operaattoreihin ja vielä useampiin suuryrityksiin, yliopistoihin ja organisaatioihin ympäri maailman.

"Yhdistämällä Arch Redin ja OSC:n pystymme tarjoamaan yhteisille asiakkaillemme ratkaisuja Internet- ja käyttäjäntunnistus- ja hallintapalveluiden toteuttamiseen entistä paremmin ja monipuolisemmin", kertoo Arch Red Oy:n toimitusjohtaja, Karri Huhtanen ja jatkaa:
"Emme tule pelkästään jatkamaan Radiatorin kehitystä vaan haemme nopeasti merkittävää lisäkasvua tarjoamalla myös valmiita käyttäjäntunnistusratkaisuja Internetin yli muun muassa tilauspohjaisina pilvipalveluina."
Lisätietoja:
Karri Huhtanen
toimitusjohtaja, Arch Red Oy
+358 44 087 6546
www.archred.fi
Taustaa yrityksistä

Arch Red on Internet-asiantuntijayritys, joka tarjoaa sekä tuotteita että palveluita palveluntarjoajille langattomien verkkojen (WLAN, 3G, 4G) käyttäjäntunnistukseen, -hallintaan ja näiden väliseen verkkovierailuun. Arch Red tarjoaa myös ratkaisuja ja palveluita white-label WLAN- ja yhteisöverkkojen käyttäjien ja vieraiden tunnistukseen.

Open System Consultants on australialainen yritys, jonka päätuotteena on Radiator RADIUS-palvelinohjelmisto, jolla on asiakkaita 180 eri maassa ja jälleenmyyjiä yli 46 maassa maailman ympäri. Radiator RADIUS-palvelinohjelmistoa käytetään operaattori- ja palveluntarjoajaverkoissa käyttäjäntunnistuksen, provisioinnin ja konfiguraationhallintaan. Radius-palvelin on keskeinen komponentti, kun toteutettaan esimerkiksi WLAN-verkkojen käyttäjäntunnistusratkaisuja tai kun niitä yhdistetään 3G/4G-verkkojen käyttäjätunnistukseen.

Ei kommentteja: